Gulvafslibning, gulvafhøvling og andre former for gulvbehandling

​Der er mange ting at tage højde for, når du skal vælge den rigtige gulvbehandling, der passer til dig. Det vigtigste er selvfølgelig det slutresultat, som du gerne vil ende med, og derpå hvad der skal til for at opnå dette resultat.

Vi tilbyder blandt andet gulvafslibning, gulvafhøvling og andre former for gulvbehandling i områderne omkring Odense og Søndersø, men også på resten af Fyn.

VÆLG DEN RIGTIGE GULVBEHANDLING

Hos MJL Gulvservice udfører vi alle slags gulvbehandlinger, herunder blandt andet:

  • Lakering
  • Ludbehandling
  • Voksbehandling
  • Sæbebehandling
  • Oliebehandling
  • Afslibning af gulve
  • Afhøvling af gulve

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på slibning af gulv afhænger blandt andet af, hvor stort et gulv der skal slibes ned, og hvad du ønsker af overfladebehandling efterfølgende. Vi er ikke de billigste på markedet, men vi er de bedste, så ønsker du et flot resultat, der ikke skal laves om, skal du bare vælge os.

Ønsker du en konkret pris på gulvafslibning, er du velkommen til at ringe på telefon 24 23 24 83 eller skrive til vores e-mail info@mljgulvservice.dk

Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi står selvfølgelig også altid klar med gode råd og vejledning, så du får mest mulig glæde af dit nye gulv. 

Indhent gratis tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om MJ Gulvservice

MLJ Gulvservice blev grundlagt i 1986. Paw overtog firmet i 2015, men startede allerede i firmaet tilbage i 1992.

Igennem alle årene har MLJ Gulvservice udført gulvservice for glade kunder på hele Fyn. MLJ Gulvservice ønsker i det hele taget at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvservicefirma, der udfører alle opgaver inden for gulvarbejde for private og erhverv samt for boligforeninger.

Kontakt

​Telefon: 24 23 24 83

​E-mail: info@mljgulvservice.dk

CVR: 36252804​